De Ruijter Training & Coaching

Daar word je beter van!

Identity Compass®Wat is Identity Compass®?


Identity Compass ® is een innovatief hulpmiddel dat gebruikmaakt van een verzameling ‘denkstructuren’. Het registreert hoe mensen denken en beslissingen nemen in bepaalde (werk)situaties. Het maakt duidelijk wat mensen motiveert, wat hun waarden en (carrière)doelstellingen zijn. 

Identity Compass ® legt denkstijlen, persoonlijke motivatiefactoren en hun realisatie, de manier van informatie opslaan en verwerken en persoonlijke kwaliteiten (vaardigheden) vast. Dit resulteert in een gelaagd, nauwkeurig persoonlijk profiel. 

Andere instrumenten, zoals Belbin, Insights, MBTI enz, zijn gebaseerd op psychologische profielen. Dit zijn algemene beschrijvingen om mensen te kunnen indelen in een bepaalde groep,kleur, letters.
Identity Compass is wezenlijk anders omdat het gericht is op de bouwstenen voor deze psychologische profielen. Identity Compass laat zien waarom mensen in een bepaalde groep vallen en wat ze zouden kunnen doen om te veranderen.Wat is er uniek aan Identity Compass?

  • In plaats van 3 tot 4 factoren te meten en aan elke factor een bepaald aantal eigenschappen toe te schrijven, meet Identity Compass ® deze eigenschappen direct en is daardoor ongekend nauwkeurig. Identity Compass ® Profielen zijn veel gemakkelijker te interpreteren aangezien men zich steeds op één van de volgende eigenschappen concentreert:
  • Indicatie (preventief) voor burn-out (klik voor het filmpje)
  • Persoonlijke waarden voor korte- en lange-termijndoelstellingen
  • Persoonlijke motivatiefactoren en hoe die tot uiting komen
  • Manier van informatieopname en -verwerking
  • Persoonlijke voorkeuren in denken en doen


Betrouwbaarheid

De consistentie (Cronbach's Alpha) is tussen .70 en .95 en is gemiddeld .80.
Zodoende voldoet Identity Compass® aan strikte wetenschappelijke criteria.


Heb jij interesse in het Identity Compass?

Identity Compass met persoonlijke uitleg:

Bij Identity Compass met persoonlijke uitleg krijg je:

• De volledig ingevulde versie van het Identity Compass® 
• Een één op één sessie over de uitkomsten van het Identity Compass®

De prijs voor het Identity Compass met persoonlijke uitleg is €495,- excl. btw

Na het afnemen van het Identity Compass en de persoonlijke uitleg heb je meer inzicht gekregen in je (onbewuste) denkvoorkeuren en weet je waar ruimte is voor ontwikkeling. Je begrijpt jouw voorkeuren van gedragingen beter en je hebt praktische handvaten gekregen om beter met anderen te communiceren.


Aanmelden voor Identity Compass met persoonlijke uitlegE-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn