De Ruijter Training & Coaching

Daar word je beter van!

 

Over De Ruijter Trainingen & Coaching

De Ruijter Training & Coaching is opgericht om een positieve bijdrage te leveren aan het dagelijkse leven van mensen, zodat ze beter in staat zijn goed te functioneren.


Over mij:

Mijn naam is Jimmy de Ruijter, 40 jaar, getrouwd en vader van een zoon en een dochter.

 

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam als manager en verantwoordelijk voor een groot team. Ik fungeer daarnaast als mentor en heb een achtergrond in de sales. Ik vind het geweldig om met diverse technieken mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en doe dit met veel passie. Ik ben in aanraking gekomen met NLP door mijn zoektocht over de werking van het brein en het onbewuste. Hier zit een mooi verhaal achter, maar dat is een verhaal voor een andere keer. 

Ik heb mijn NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, 
Xlence Business Coach en Xlence Life Coach opleiding gevolgd bij 'Ravisie'. Dit is een van de officiële erkende opleidingsinstituten in Nederland met de licentie van Richard Bandler (The Society of Neuro-Linguistic Programming). Dit heb ik aangevuld met een verdieping in hypnose, Reiki 1 en Reiki 2, systeemopstellingen en ik ben een gecertificeerde consultant van het Identity Compass. Ik ben aangesloten bij het TOP coach netwerk van Ravisie. Dit zijn allemaal gecertificeerde NLP master practitioners die daarna de XLence™ Coach opleiding hebben gevolgd. Door intervisie en bijscholing wordt de kwaliteit van deze TOP Coaches op peil gehouden. Via deze link kan je zien met welke andere coaches ik samenwerk. 

Mensen helpen in hun ontwikkeling, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op voor een gratis intake.

Contact


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn