De Ruijter Training & Coaching

Daar word je beter van!

Trainingen:

Incompany trainingen.
Trainingen voor bedrijven naar wens en op maat. 
De training wordt compleet afgestemd op jouw bedrijf. In het bedrijfsleven is stilstaan achteruitgang. Ontwikkeling en vooruitgang is van noodzakelijk belang. Dit is ook het geval voor jouw medewerkers. Op het moment dat je kiest voor een op maat gemaakte training investeer je in de ontwikkeling van je medewerkers en zet je ze in hun kracht. Hierdoor blijven ze flexibel en in beweging, wat weer noodzakelijk is voor de business. 


NLP in een dag.
Bij de training 'NLP in een dag' maak je kennis met  NLP; wat het is, welke technieken er zijn en wat het voor je zou kunnen betekenen. Je begrijpt beter waarom je doet zoals je doet en weet wat je kan doen als het niet het gewenste gedrag oplevert. Na het volgen van de training ben je enthousiast geworden over NLP en wil je natuurlijk meer.


NLP in de sales.
In de training leer je belangrijke theorie over de verkoop en wat je minimaal moet weten om succesvol te zijn in de sales. Dit allemaal gekoppeld aan NLP. Na het volgens van de training heb je meerdere technieken eigen gemaakt en kan je deze toepassen. Ben je begonnen of wil een een carrière switch maken? Dan is de training 'NLP in de sales' zeker wat voor jou!


Jij bepaalt hoe jij je wil voelen.
Een training waarin NLP de centrale rol heeft. Een dag met theorie over NLP, diverse technieken en praktische tips. Aan het einde van de dag beschik jij over voldoende handvaten zodat jij kan bepalen hoe jij je wilt voelen.


Trainingen:
Doordat de trainingen op maat gemaakt worden zal hiervoor een offerte worden opgemaakt.
Voor een training op maat kan je het contactformulier invullen en aangeven in welke training of richting er behoefte is. Er zal dan binnen twee werkdagen contact worden opgenomen om de wensen te bespreken.


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn